Rigatoni alla vodka

Suggestie
Screenshot 2024 09 25 at 20 06 12

Ingrediënten

  • 400 gr rigatoni Altoni-pasta
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 kleine ui, fijngehakt
  • 120 ml vodka
  • 400 gr passata
  • 20 gr parmezaanse kaas
  • basilicum


Kook de rigatoni in ruim gezouten water tot deze al dente is. Bewaar wat van het pastawater voordat je de pasta afgiet. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui toe en bak 5-7 minuten. Voeg de passata en de vodka toe en laat dit 10-15 minuten sudderen tot de saus indikt. Voeg de gekookte rigatoni toe aan de saus samen met een beetje van het pastawater. Meng goed door elkaar en garneer met verse basilicum en Parmezaanse kaas.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.