Een lekkere pasta maken, start met de selectie van de meest hoogwaardige grondstoffen. Zo worden al onze verse lintpasta’s vervaardigd uit Italiaanse “KRONOS” durum tarwe, die ervoor zorgt dat de pasta tijdens het koken zijn vastheid niet verliest. De meer speciale gevulde pasta’s worden gemaakt met de fijnste tarwe van de Altamura-regio. Deze wordt beschouwd als de beste in de wereld als het gaat over bloem en harde tarwe.
Naast de pasta worden ook de verse vullingen bereid met de fijnste Italiaanse ingrediënten. Stuk voor stuk heerlijke smaakmakers die de kwaliteit van onze verse gevulde pasta bepalen.
Ons gamma smaakvolle sauzen is bereid met respect voor traditie. De Italiaanse pomodori uit 'the food Valley' en de verse ingrediënten zorgen voor een pastasaus gemaakt op maat van de Chef.
Alle pure ingrediënten komen van familiebedrijven waar een jarenlange vertrouwensrelatie mee werd opgebouwd. Hierdoor zijn we zeker van een constante kwaliteit.
Met deze kwalitatieve pasta met heerlijke vullingen zijn onze gerechten steeds een succes !