Ingrediënten

KVL6711 copy

Een lekkere pasta maken, start met de selectie van de meest hoogwaardige grondstoffen. Zo worden al onze verse lintpasta’s vervaardigd uit Italiaanse “KRONOS” durum tarwe, die ervoor zorgt dat de pasta tijdens het koken zijn vastheid niet verliest. De meer speciale gevulde pasta’s worden gemaakt met de fijnste tarwe van de Altamura-regio. Deze wordt beschouwd als de beste in de wereld als het gaat over bloem en harde tarwe.

Kv 0047 copy


Naast de pasta worden ook de verse vullingen bereid met de fijnste Italiaanse ingrediënten. Stuk voor stuk heerlijke smaakmakers die de kwaliteit van onze verse gevulde pasta bepalen.

Tomaten


Ons gamma smaakvolle sauzen is bereid met respect voor traditie. De Italiaanse pomodori uit 'the food Valley' en de verse ingrediënten zorgen voor een pastasaus gemaakt op maat van de Chef.

Kv 0044 copy

Alle pure ingrediënten komen van familiebedrijven waar een jarenlange vertrouwensrelatie mee werd opgebouwd. Hierdoor zijn we zeker van een constante kwaliteit.

Met deze kwalitatieve pasta met heerlijke vullingen zijn onze gerechten steeds een succes !
Pino, zaakvoerder - La vita è bella, Mons
La vita e bella

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.