Nieuws

Ook werken met onze producten?

Contact

Medaglioni ganzenlever

27 oktober 2025

Ontdek onze nieuwste medaglioni gevuld met boterzachte ganzenlever. Een delicatesse die wegsmelt op je tong !

Lees meer

Ravioloni Reypenaer

17 september 2025

Nieuw: Ravioloni met een vulling van Reypenaer kaas !

Lees meer

Gastvrij Rotterdam 2025

11 september 2025

Kom jij ons bezoeken? Tot dan!

Lees meer

Ravioli enigma (picanha muhammara) DV

13 augustus 2025

Nieuw: ravioli, gevuld met gerookte picanha !

Lees meer

Vers van het seizoen: medaglioni burrata zongedroogde tomaat

20 juni 2025

Opnieuw verkrijgbaar vanaf 01/07 !

Lees meer

Juni is biomaand

26 mei 2025

Hét ideale moment om onze verse, biologische pasta te ontdekken !

Lees meer

Glutenvrije pasta

03 maart 2025

Nieuw: verse, glutenvrije pasta!

Lees meer

Vers van het seizoen: medaglioni asperge

03 maart 2025

Geniet tot 30/06 van deze seizoensspecialiteit !

Lees meer

Vers van het seizoen: medaglioni witloof

13 januari 2025

Vanaf januari tot en met maart is deze medaglioni witloof beschikbaar.

Lees meer

Horeca Expo 2024 recap

25 november 2024

Geniet mee van enkele sfeerbeelden!

Lees meer

Horeca Expo 2024

13 november 2024

Proef en ontdek onze nieuwste pasta’s op Horeca Expo!

Lees meer

Vers van het seizoen: Medaglioni trio van wild

30 september 2024

De herfst is hét moment om wild op het menu te zetten.

Lees meer

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.