Ons verhaal

Altoni 2

Geschiedenis

Altoni maakt met passie en fierheid verse pasta sinds 1993. In het oude atelier aan de Pothoekstraat in Antwerpen startte Toni, een Italiaan met een hart voor de Italiaanse keuken, met het bereiden van artisanale verse pasta voor de lokale restaurants.

Meer over onze geschiedenis
KVL6711 copy

Ingrediënten

Een lekkere pasta maken, start met de selectie van de meest hoogwaardige grondstoffen. Zo worden al onze verse lintpasta’s vervaardigd uit Italiaanse “KRONOS” durum tarwe, die ervoor zorgt dat de pasta tijdens het koken zijn vastheid niet verliest.

Meer over onze ingrediënten
Altoni 017 copy geeler

Productieproces

Het productieproces bestaat uit verschillende factoren die allen leiden naar het maken van pasta en sauzen van een constante kwaliteit.

Meer over ons productieproces
Wereld

De wereld van Altoni

Wat begon bij Altoni, maakt nu deel uit van Altoni Kelderman nv, een bedrijf gespecialiseerd in het bereiden van maaltijdcomponenten van hoogstaande kwaliteit. Door de krachten te bundelen ontstond een sterk dynamisch bedrijf dat klaar is voor de toekomst

Meer over de wereld van Altoni

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.