Altoni maakt met passie en fierheid verse pasta sinds 1993. In het oude atelier aan de Pothoekstraat in Antwerpen startte Toni, een Italiaan met een hart voor de Italiaanse keuken, met het bereiden van artisanale verse pasta voor de lokale restaurants.
Een lekkere pasta maken, start met de selectie van de meest hoogwaardige grondstoffen. Zo worden al onze verse pasta’s vervaardigd uit Italiaanse “KRONOS” durum tarwe, die ervoor zorgt dat de pasta tijdens het koken zijn vastheid niet verliest.
Een lekkere pasta maken, start met de selectie van de meest hoogwaardige grondstoffen. Zo worden al onze verse lintpasta’s vervaardigd uit Italiaanse “KRONOS” durum tarwe, die ervoor zorgt dat de pasta tijdens het koken zijn vastheid niet verliest.
Het productieproces bestaat uit verschillende factoren die allen leiden naar het maken van pasta en sauzen van een constante kwaliteit.
Wat begon bij Altoni, maakt nu deel uit van Altoni Kelderman nv, een bedrijf gespecialiseerd in het bereiden van maaltijdcomponenten van hoogstaande kwaliteit. Door de krachten te bundelen ontstond een sterk dynamisch bedrijf dat klaar is voor de toekomst