Gnocchi di patate met kaviaar

Suggestie
Altoni folder 039 copy

Gnocchi en kaviaar met reductie en olie van kreeft en geconfijte citroen

Dit is een creatieve versie van de klassieke 'Pommes Moscovite'. De zijdeachtige gnocchi werkt perfect met het delicate van de kaviaar en de frisheid van de geconfijte citroen. Het gerecht krijgt meer diepgang door het extract van kreeft en met Oosters geparfumeerde kreeftenolie.

TIP
De gnocchi zijn eenvoudig te koken en klaar als ze komen bovendrijven. In plaats van te koken kan je ze ook bakken in boter. De buitenkant wordt dan lekker knapperig en mooi goudbruin, de binnenkant blijft zacht.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.