Ravioli limone di sorrento met zoetzure ui

Suggestie
Altoni Vegan 001 kopie

Ravioli met venkel, zoetzure ui en pijnboompitten

Serveer de ravioli met dun gesneden venkel voor een subtiel anijsachtige smaak. De Cipolla Rossa di Tropea-uien, de beroemde rode zoete uien uit Calabrië, contrastreren mooi met de frisse vulling van de limoenen. Werk af met een vinaigrette en geroosterde pijnboompitten voor een nootachtige bite.

Weetje
De citroenen die we gebruiken in deze ravioli komen rechtstreeks uit Sorrento, een charmant kustplaatsje aan de Amalfi -kust in Zuid-Italië dat beroemd is om zijn citrusvruchten. Deze Limone di Sorrento IGP (Indicazione Geografi ca Protetta) staan bekend om hun frisse aroma en intense smaak, wat onze ravioli een unieke en authentieke twist geeft.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.