Medaglioni trio van wild met paddenstoelen

Suggestie
JL altoni0797

Medaglioni trio van wild met paddenstoelen, gegrilde kerstomaten, espuma van veenbessen en porcini saus

Combineer de medaglioni trio van wild met eekhoorntjesbrood, girolles, oesterzwammen, chanterellen en gegrilde kerstomaten voor een feestelijk gerecht. Breng op smaak met porcini saus en espuma van veenbessen. Om het feest helemaal af te maken, werken we af met crumble van zwarte olijven.

JL altoni0836

Inspiratie van de chef

CHEF GREGORY, GIORGI

Op het gezellige Mac Auliffe plein in Bastogne vindt u het hotel-restaurant Giorgi. Een Italiaanse keuken waar de verse pasta’s en de traditionele pizza’s van de chef een feest zijn voor de zintuigen. Het gezellige kader en het vriendelijke personeel maken het adres tot een plek van gezellig vertoeven.

Chef Gregory werkt graag met verse en seizoensgebonden topproducten waaronder ook de verse pasta’s van Altoni. Zodra de herfst in het land is, werkt hij verrassende wildgerechten uit met onze medaglioni wild. Een echte ode aan het jachtseizoen !

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.