Tris di medaglioni di selvaggina con funghi, pomodorini grigliati, espuma di mirtilli rossi, e salsa di porcini.
Combinate il tris di medaglioni di selvaggina con i funghi porcini, le girolle, i funghi ostrica, i finferli, e i pomodorini alla griglia per realizzare un piatto festoso. Condite poi con la salsa di porcini e l’espuma di mirtilli rossi. Per completare la festa servite in tavola con scaglie di olive nere.
CHEF GREGORY, GIORGI
Op het gezellige Mac Auliffe plein in Bastogne vindt u het hotel-restaurant Giorgi. Een Italiaanse keuken waar de verse pasta’s en de traditionele pizza’s van de chef een feest zijn voor de zintuigen. Het gezellige kader en het vriendelijke personeel maken het adres tot een plek van gezellig vertoeven.
Chef Gregory werkt graag met verse en seizoensgebonden topproducten waaronder ook de verse pasta’s van Altoni. Zodra de herfst in het land is, werkt hij verrassende wildgerechten uit met onze medaglioni wild. Een echte ode aan het jachtseizoen !