Medaglioni burrata in een gazpacho van tomaat en paprika

Suggestie
Altoni vijfde seizoen 0004

Medaglioni burrata met zongedroogde tomaat in een gazpacho van tomaat en paprika, bronzen venkel, groene kruidenolie en burrata.

Proef de pure smaken van rijpe tomaten en paprika in deze zomerse gazpacho. Een heerlijk verfrissende soep voor zuiderse zonnige dagen. Verras met een rijk gevulde megalioni burrata en werk af met verse burrata, reepjes paprika en bronzen venkel, een aromatisch naar anijs smakend kruid.

WEETJE
Burrata komt oorspronkelijk uit Puglia en is mozzarella gevuld met een mengsel van room en wrongel. Door de room is burrata een stuk weelderiger, maar ook zachter van smaak. Buffelmelk smaakt voller, heeft meer karakter en is iets zuurder dan koemelk.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.