Gnocchi met bolognaisesaus

Suggestie
00150 Gerecht gnocchi bolognaisesaus

Gnocchi in een heerlijk rijke bolognaisesaus

Gnocchi zijn de beroemde Italiaanse deegkussentjes op basis van bloem en aardappelpuree. Kook ze in gezouten water en spoel goed af. Bak ze daarna in de pan met wat olijfolie. Zo wordt de buitenkant lekker knapperig en de binnenkant blijft zacht. We serveren de eigenwijze gnocchi met onze heerlijke premium bolognaisesaus. Een saus die ontstaan is uit een mooie samenwerking met de Butcher’s Craft by De Laet & Van Haver. Voor het gemengd gehakt werd gekozen voor het Belgisch witblauw: mals, sappig en vooral heel smaakvol.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.