Glutenvrije spaghetti aglio e olio

Suggestie
Glutenvrije pasta 001 kopie

Glutenvrije spaghetti aglio e olio met gegrilde zalm en compote van zongedroogde tomaat

Spaghetti aglio e olio is een eenvoudig en klassiek Italiaans pastagerecht dat bekendstaat om zijn pure smaken. De glutenvrije pasta wordt op smaak gebracht met een saus van geroosterde knoflook, olijfolie, peterselie en chilivlokken voor een kruidige, licht pittige smaak. De zalm wordt kort aangebakken en voorzien van een laagje compote van zongedroogde tomaat, wat zorgt voor een extra smaakboost.

Weetje
Onze glutenvrije pasta bevat 20% eigeel, wat zorgt voor een rijke smaak en een elastische structuur. Zo blijft de pasta stevig en breekt hij niet tijdens het mengen met de saus.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.