Fagiolini met ragu van ossenstaart

Suggestie
Altoni folder 037 copy

Fagiolini met ragu van ossenstaart, coulis van butternut, salie en gepofte look

Een volkorenpasta vraagt om een iets robuuster gerecht. De ragu van ossenstaart heeft de klassieke insteek met guanciale en rode wijn als smaakmakers. De butternutcoulis heeft iets nootachtig door de beurre noisette, maar tegelijk iets aromatisch door het gebruik van komijn. Het gerecht wordt afgewerkt met een opgeschuimde jus van gepofte look en gefrituurde salie.

WEETJE
Fagiolini, oftwel sperzieboon, behoort tot de typische pasta uit Puglia zoals de orechiette en strozzapreti. Deze ambachtelijke pasta wordt traditioneel bereid zonder eieren, vandaar ook wel eens 'pasta povera' genoemd.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.