Tagliatelle inktvis

Suggestie
Altoni folder 027 copy

Tagliatelle inktvis met crème van burrata, pesto van lamsoor, zeekat en truffel cappuccino

Deze pasta serveert leuk in een presentatie met contrasten, en is bovendien qua smaak subliem. De gebakken zeekat verwijst naar de pasta, en het gerecht wordt gedresseerd met maar liefst 3 sauzen of smaakmakers. Spektakel in het bord maar zeker ook voor de smaakpapillen. Durf !

TIP
Bij de 'pasta al nero di seppia' wordt tijdens het kneden van het deeg inktvisinkt aan het pastadeeg toegevoegd. Hierdoor krijgt de pasta een zwarte kleur en een licht zilte smaak. Ideaal voor alle pastagerechten met vis.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.