Tortelloni gigante prociutto crudo

Suggestie
00506 Gerecht tortelloni gigante prosciutto crudo

Tortelloni gigante prosciutto crudo met zoet-zure rode ui, aubergine, tomatensaus, pecorino en prosciutto crudo

Maak een zoetzuur en gaar hierin de gesneden rode ui. Snijd de aubergine in blokken, bak in olie met knoflook, kruid en blus met aceto balsamico. Bak ui en knoflook in olijfolie, voeg aubergine toe en de arrabiata saus van Altoni. Kook de tortelloni. Schep de saus in een bord, schik er de tortelloni op. Werk af met zoetzure ui, prosciutto crudo en geschaafde pecorino.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.