Lasagne bolognaise alla crema

Suggestie
00184 Gerecht Lasagne bolognaise alla crema

We vullen de borden graag royaal met deze dampende Italiaanse klassieker, dus voorzie +/- 400 g per portie. Onze lasagnes van 2,4 kg zijn ideaal voor 6 porties. Plaats de lasagne in een vuurvaste schotel en werk af met wat extra Butcher’s bolognaisesaus of Italiaanse pomodore saus. Extra kaas zorgt voor een extra knapperige korst. Je kan ook wat extra broodkruimels of panko over de lasagne strooien. Onze lasagnes werden reeds voorgegaard in de oven. Het is voldoende de lasagne 3 minuten op te warmen in de microgolfoven en daarna 3 minuten onder de grill of salamander voor dat heerlijke korstje. Ovenheerlijk én gemakkelijk !

Aan de basis van deze smeuïge lasagne liggen de verse mascarpone en de Butcher’s Bolognaisesaus: onze premium bolognaisesaus die ontstaan is uit een mooie samenwerking met de Butcher’s Craft by De Laet & Van Haver. Voor het gemengd gehakt werd gekozen voor het Belgisch witblauw: mals, sappig en vooral heel smaakvol.

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.