Caramelle ossobuco

Suggestie
Altoni folder 033 copy

Caramelle van ossobuco met crème van Nduja, mi-cuit en jus van gambero rosso

Deze leuke pastavorm met ossobuco verleent zich verrassend goed met schaaldieren. We kozen voor de combo met gambero rosso die we enerzijds zacht gaarden (mi-cuit) en anderzijds serveren in een sterke jus van de koppen. Als absolute boost in dit gerecht kozen we voor Nduja. De pittige worst uit Calabrië waarvan we een aïoli maakten met sinaas. Een verrassende maar zeer geslaagde combinatie.

WEETJE
Het deeg van de caramelle, ook wel eens snoepje genoemd, wordt fijn uitgerold en met de hand gevouwen. Pure ambacht op het bord !

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.