Technieker

Schrijf jij straks mee aan ons succesverhaal?

Altoni-Kelderman is een jong, dynamisch en groeiend voedingsbedrijf in Schoten, gespecialiseerd in het bereiden van maaltijdcomponenten van hoogstaande kwaliteit. Achter Altoni-Kelderman staat een sterk dynamisch team waarin samenwerking, betrokkenheid en de passie voor voeding vooropstaan. We zijn op zoek naar uitbreiding van ons team en misschien ben jij wel de persoon die we zoeken?!


Technieker

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste allround technieker met kennis mechanica die instaat voor het dagelijks onderhoud, de herstellingen en de uitbereiding van ons machinemark bestaande uit 8 productielijnen.


Profiel

Wie ben je?

 • Je hebt een technisch diploma op zak; A2 niveau of hoger onderwijs.
 • Je beschikt over een ruime technische kennis (elektriciteit en mechanica).
 • Je hebt min. 5 jaar ervaring als technieker.
 • Je bent een probleemoplossend persoon met een pro-actieve ingesteldheid.
 • Je kan zelfstandig je eigen werk organiseren en prioriteiten stellen.
 • Je bent flexibel naar werkuren en bent bereid om vroeg op te starten (05u00 of 06u00 ‘s ochtends).
 • Je bent nauwkeurig, kwaliteitsbewust en stelt veiligheid boven alles.
 • Je bent communicatief en beschikt over een goede kennis Nederlands.


Welke boeiende job hebben we voor jou?

 • Je zal deel uitmaken van een enthousiast en dynamisch technisch team dat verantwoordelijk is voor de staat en het functioneren van de moderne productielijnen.
 • Je onderhoudt en herstelt de verschillende productiemachines en verpakkingslijnen.
 • Je werkt fulltime in een ploegenstelsel (vroege - late).


We bieden je een voltijdse uitdagende job in een snelgroeiend bedrijf met een aangename werksfeer en met voldoende ruimte voor eigen inbreng en zelfontplooiing. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket in overeenstemming met je capaciteiten en ervaring. Ben jij iemand die gepassioneerd is voor voeding en oog heeft voor detail? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Mail snel je CV en sollicitatiebrief naar jobs@altoni-kelderman.be tav Marijke Puttemans.

Altoni-Kelderman, Sluizenstraat 101, 2900 Schoten

“Bij Altoni-Kelderman voel ik me thuis. Ik houd me als kwaliteitsmedewerker bezig met de kwaliteit van de productie. Mijn taken zijn interessant en ik werk in een leuk team! Ik krijg hier de kans om mezelf te ontwikkelen en veel bij te leren.”
Sam - Verantwoordelijke kwaliteit
A K 039

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes !

Inschrijven
© Altoni-Kelderman NV
made by
Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.